Veilige betalingen

100% beveiligde creditcardbetalingen

  • Wij garanderen dat elke transactie met Infonet 100% veilig is.Alle bewerkingen met betrekking tot persoonlijk of bankgegevensbeheer worden uitgevoerd in een beveiligde omgeving.Infonet gebruikt een server met SSL Secure Socked Layer Security Technology.Alle informatie die u ons deelt, is gecodeerd via ons netwerk.(Als u meer wilt weten, bezoekt u het gedeelte Beveiligd betaling van onze website).
  • Evenzo wordt uw creditcardgegevens rechtstreeks naar de TPV geleid (punt van verkoopterminal) van de bank en wordt deze niet opgenomen in een database.
  • Daarnaast hebben we met het oog op een verbeterde beveiliging voor creditcardbezitters en hebben we ook een veilig betalingssysteem geïntegreerd dat Secure Electronic Commerce wordt genoemd.Dus als u een beveiligde en creditcard houdt; u kunt te allen tijde betalingen doen op onze website met uw Visa of Mastercard.
  • Als u zon creditcard niet hebt, kan Infonet niet alleen VISA- of MASTERCARD-betaling accepteren als de anciënniteit en betrouwbaarheid van de klant worden aangetoond.
  • In beide gevallen, voor een visum- of MasterCard-betaling, is de volgende informatie vereist om veilige transacties te garanderen: het kaartnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode aangegeven op de achterkant van het menu.
  • BELANGRIJK: Creditcardfraude is een overtreding en Infonet kan juridische stappen ondernemen tegen iedereen die een frauduleuze transactie op onze website zou maken.